Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 7 2017
Érintős LED-es lámpa

Érintős LED-es lámpa

Rugalmasan használható Még a legsötétebb sarkokat is bevilágítja! Ez a mobil világítás áramcsatlakozás nélkül működik. Ragasztócsíkkal vagy csavarral rögzíthető - a készlet két tesa® ragasztócsíkot és hozzáillő facsavarokat is tartalmaz. Nagy fényerő – áramcsatlakozás nélkül Az érintős LED-es lámpa a beépített LED-eknek köszönhetően nagy fényerejű. Elemmel működik, üzemideje egy készlet elemmel legalább 100 óra. Három AAA elem is tartozik hozzá - a praktikus, mágneses zárral ellátott burkolat révén az elem könnyen kicserélhető.
2 295 Ft
2 295Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 7/2017  Hálószoba

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek