Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 6 2018
Ételpároló, Philips

Ételpároló, Philips

Ennek a Philips ételpárolónak köszönhetően a köret nem lesz többé mellékes: a hozzávalók kíméletes párolása tökéletes ízről, valamint a tápanyagok és vitaminok megőrzéséről gondoskodik. A forró gőz kioldja az aromákat a fűszernövényekből és a fűszerekből, az ízélményt pedig természetes módon fokozza. Az három egymásra helyezhető párolóedényből álló rendszert digitális időzítővel és előre beállított párolási időkkel látták el pl. a hal, zöldség, rizs, tojás vagy csirke elkészítéséhez. Ételpároló számos részlettel és funkcióval A túlmelegedés- és üresjárat elleni védelemmel ellátott ételpároló mindemellett melegen tartó funkcióval, csengőhanggal figyelmeztető vízkőmentesítési kijelzéssel, tojástartóval, Cool Touch fogantyúkkal, csúszásgátló talpakkal, kábelfeltekeréssel, valamint utántöltéskijelzéssel és hangjelzéssel ellátott külső vízbetöltő nyílással rendelkezik. A csepegtetőtál levehető, ezért könnyen kiüríthető és tisztítható. Az XL-es párolóbetét levesek, egytálételek és rizs elkészítésére alkalmas. Az ételpároló tartozékai mosogatógépben tisztíthatók. Receptkönyv is tartozik hozzá.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.