Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 30 2017
Ezüst- és ékszertisztító segédeszköz

Ezüst- és ékszertisztító segédeszköz

Ragyogó eredmény varázsütésre Ennek az ezüst, arany, vörösréz, nemesacél, csiszolt drágakövek és ezüstözött részek tisztítására szolgáló, többször felhasználható lemeznek a segítségével szinte maguktól válnak csillogóvá a tárgyak: Az alumínium lemezt egyszerűen egy kis sóval a vízbe tesszük, majd ráhelyezzük a megtisztítandó eszközöket - a természetes folyamat pedig azonnal hozzálát a feladathoz. Egyszerű Az első látható eredmények már a tisztítás ideje alatt megmutatkoznak: olyan ragyogó csillogás tapasztalható, amely hozzáadott vegyszerek nélkül jön létre. Ezért a tisztítás különösen kíméletes: nem károsítja a felületet, nem karcol és nem keletkeznek kellemetlen szagok - ráadásul még polírozásra sincs szükség.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.