Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2018
Ezüst- és ékszertisztító segédeszköz

Ezüst- és ékszertisztító segédeszköz

Csillogás polírozás nélkül Ezzel az ezüst- és ékszertisztító segédeszközzel nagyon könnyen megtisztíthatók és újra csillogóvá tehetők az elegáns ékszerek vagy az elegáns evőeszközök. Tisztításkor a speciális, többször felhasználható alumíniumlemezt csupán kevés sóval és a kezelendő ékszerekkel együtt vízbe kell helyezni. Már az alkalmazás során láthatóvá válnak az első eredmények, karcolás- és szagmentesen vagy vegyszerek nélkül. Az alumíniumból készült lemezzel történő kezelés különösen kíméletes, mivel nem teszi tönkre a felületeket. Ideálisan alkalmas az alábbi anyagokhoz ezüst arany vörösréz nemesacél csiszolt drágakövek ezüstözött részek


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.