Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 9 2017
Fa kréta- és rajztábla

Fa kréta- és rajztábla

Krétatábla FSC® tanúsítvánnyal rendelkező bükkfából Jókedvűen a táblánál? De még mennyire! Emellett az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező bükkfából készült tábla mellett alaposan kijátszhatják magukat a gyerekek: egyik oldala klasszikus iskolatáblaként, krétával használható, másik oldala helyet egy papírtekercs számára biztosít helyet, így a filcek és a színesceruzák is kreatív módon felhasználhatók hozzá. A praktikus tárolófelület pedig arról gondoskodik hogy a rajzoláshoz szükséges eszközök mindig könnyen hozzáférhetők legyenek.
13 995 Ft
13 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 9/2017  Fiatal felfedezőknek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek