Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 22 2018
Fagylaltgép

Fagylaltgép

Fagylaltból sohasem elég! Ez a fagylaltgép mindenki kedvencét elkészíti. Használatával gyorsan és egyszerűen elkészül a lágy fagylalt, a sörbet vagy a hagyományos fagylalt, a fantáziának semmi sem szab határt: finom gyümölcsök, aromás fűszerek vagy szirupok és likőrök - ízlés szerint. Használata egyszerű A fagylaltgép egy olyan kivehető, dupla fémbevonattal ellátott fagyasztótállal rendelkezik, amely dupla szigetelésének köszönhetően optimális hűtést biztosít. A dupla keverőfunkcióval készült keverőkar egyenletesen összekeveri a hozzávalókat, az adagoló segítségével pedig közvetlenül a géppel adagolható a fagylalt. A konyhai segédeszközt csúszásgátló talpakkal is ellátták, és mivel szétszedhető, tisztítása is egyszerű. A külső tál, az állvány, a fedél, a tartógyűrű, a keverőkar és az adagoló mosogatógépben tisztítható.
15 995 Ft
15 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.