Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 36 2016
Family könnyen lehajtható WC-ülőke

Family könnyen lehajtható WC-ülőke

WC-fedél leeresztő automatikával Pszt, ez a WC-fedél a csendet szereti! A leeresztő automatika révén ez a könnyen lehajtható WC-ülőke könnyedén és halkan csukódik le. Kiváló minőségű termoplasztból készült és mivel hagyományos méretű, valamennyi kereskedelmi forgalomban kapható WC-re illik. Gyerek WC-ülőkével Kisgyermekes családok számára ajánlott a praktikus gyerek ülőke, amely mágnessel rögzíthető a fedélre és - amennyiben nincs rá szükség - a pattintós rögzítés segítségével egyszerűen levehető. Fix-clip rögzítéssel: tisztításkor levehető Ez a WC-ülőke tisztításkor rendkívül egyszerűen levehető. A Fix-clip rögzítés révén nincs szükség csavarozásra.
13 995 Ft
13 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 36/2016  Álomszép fürdőszoba

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.