Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 34 2016
Fedeles sütőforma

Fedeles sütőforma

Sütéshez, szállításhoz és tároláshoz Ez a fedeles sütőforma igazi sokoldalú tehetség, hiszen sütőforma, szállító- és tárolódoboz egyben. A fedelet hordozófüllel is ellátták a kényelmes szállíthatóság érdekében. Receptjavaslatot is mellékelünk hozzá. GREBLON® B1 minőségi tapadásmentes bevonattal ellátott sütőforma A forma belső oldalán található GREBLON® B1 minőségi tapadásmentes bevonat megakadályozza a tészta letapadását és megkönnyíti a forma tisztítását. Könnyen kivehető belőle a sütemény. A sütőforma kb. 230 °C-ig hőálló.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 34/2016  Végső nyári leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.