Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2017
Fej feletti és kézi zuhany

Fej feletti és kézi zuhany

Kényelmesen használható fej feletti és kézi zuhany Ez a kiváló minőségű zuhany két különböző vízsugárral kényeztet: egy kellemes, esőztető vízsugárral rendelkező, nagyméretű fej feletti zuhannyal és egy vízkőlerakódás elleni kialakítással készült, rugalmas kézi zuhannyal. A kézi és a fej feletti zuhany között egyszerű átkapcsoláshoz a zuhanytartó rúdon egy praktikus váltószerkezet található. A kézi zuhany magassága állítható. A vízkőlerakódás elleni rücskös kialakításnak köszönhetően a vízkőlerakódások könnyen fellazíthatók.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.