Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 46 2017
Felakasztható LED-es kerámiadíszek szettben, 3 db

Felakasztható LED-es kerámiadíszek szettben, 3 db

Hangulatos légkört biztosító téli dekoráció: ez a három csillag, ház és fenyőfa formájú kerámiadísz ágak vagy az ablakok díszítéséhez használható, beépített LED-jeinek köszönhetően pedig meghitt karácsonyi világításról gondoskodik. Ezüstszínű elemekkel készültek, a krómozott gömböket pedig olyan karikákkal látták el, amelyek felakasztásra szolgálnak. Hosszú világítási időtartam Az elemes működésű díszeket ezen kívül olyan időzítővel is ellátták, amely a fényt hat óra elteltével automatikusan kikapcsolja, majd további 18 óra elteltével automatikusan újra bekapcsolja. A teljes világítási időtartam egy elemkészlettel mintegy 200 óra.
4 495 Ft
4 495 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 46/2017  Ünnepi készülődés

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.