Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 12 2016
Félgömb sütőforma

Kreatív sütőforma

A GREBLON® B1 minőségi tapadásmentes bevonatnak köszönhetően mindig sikerül Mivel a félgömb sütőforma belső oldalát kiváló minőségű GREBLON® B1 tapadásmentes bevonattal látták el, a kész sütemény könnyedén kivehető a formából. Egyúttal tisztítása is egyszerű. Sokoldalúan használható - gömbtortákhoz is alkalmas A sütőforma puding, gyümölcszselé, krémdesszert és fagylalttorta készítéséhez is ideális. –30 és +230 °C között hőmérsékletálló és mosogatógépben tisztítható. Félgömb- vagy gömbtorta sütésére vonatkozó receptjavaslatokat is mellékelünk hozzá. Szilikon gyűrűvel A mellékelt szilikon gyűrű stabilitásról gondoskodik megtöltés vagy sütés közben.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 12/2016  Konyhai segítőtársak

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.