Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Hétköznapi sikk

Női ruhák 52/54-es méretig

A fák levelei újra élénk színekre váltottak, ezért ideje ragyogó piros árnyalatokban pompázó és vonzó mintákkal díszített új ruhákat, trendi kiegészítőket és ékszereket, valamint kényelmes fehérneműket és hálóruhákat beszerezni.

Kedvenceink a kollekcióból

Ütős szín, ütős megjelenés

Őszi ruhák 52/54-es méretig

  
   
 
    
 
  • Női garbónyakú felső, bordó
Lágy esésű pamut-viszkóz anyag
3 995Ft
Gyorsnézet
  
  
   
   
  • Női kifordítható mellény, kék/lila
Különösen könnyű, meleg köztes réteg
7 995Ft
Gyorsnézet

A fekete és a nyomott minta találkozása

Trendi minták és az elegáns fekete kombinációja

   
  
  
   
   
  • Női ruha, sötétkék, virágos
Lágy esésű, szövött Lenzing Viscose® anyag
6 995Ft
Gyorsnézet
 
  
  • Női 7/8-os treggings, kék
Puha és rugalmas anyag magas pamuttartalommal
5 995Ft
Gyorsnézet
   

Alapdarabok mutatós részletekkel

Időtlen klasszikusok különleges részletekkel

  
      
    
     
  • Női lezser nadrág, szürke
Kényelmes viselet a megkötős, rejtett húzózsinór révén
4 995Ft
Gyorsnézet
 
 
  • Női garbónyakú mellény, sötétkék
Laza kötésű, puha, kevert pamutanyag
4 995Ft
Gyorsnézet
   
   
  • Női steppelt kabát, kék
Különösen könnyű, meleg köztes réteg
15 995Ft
Gyorsnézet
 
néhány darab kapható
 
néhány darab kapható

Kiegészítők minden napra

Ékszerek, órák, sálak és táskák

   
  
  
   
  
  
   
   
     
   
  • Női csősál, patchwork hatású
Kellemesen puha, szövött anyag
2 995Ft
Gyorsnézet

Cipők, zoknik & harisnyák

A balerina cipőktől a csizmákig, a bokazokniktól a harisnyanadrágokig - minden, ami a lábat illeti

Stílusos fehérneműk

Melltartók, trikók és alsók

Helyezze magát kényelembe

Kényelmes hálóruhák & szabadidőruhák

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Az ECO-LOGIC jelzéssel ellátott textíliák az indiai Appachi ECO-LOGIC pamut kistermelői projektből származnak.
Az ECO-LOGIC projektnek köszönhetően a termelők egy egymást kölcsönösen tiszteletben tartó együttműködés keretében tanulják meg, hogy miként termeszthetnek gyapotot természetes növényvédő és trágyázó szerek használatával. Mindez jó a környezetre, a termőterületekre és természetesen a termelőkre nézve is.
KÍMÉLI AZ EMBERT ÉS A KÖRNYEZETET
A bőr egy különlegesen jó minőségű és strapabíró anyag. A termékben így sokáig lelheted örömödet. Bőrtermékeink cserzése krómmentesen történik. Ezzel egyfelől elkerülhető a környezet króm általi terhelése, másfelől az anyag egészségügyi kockázatai is kizárhatók mind a termelési országokban, mind számodra.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.
Selymesen lágy, nedvességvezető és kiegyenlíti a hőmérsékletet – hogy a JÓT TETTÉL termékek mennyire kellemes érintésűek, azt a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműkkel tudhatod meg. A Lyocell szál kiváló viseleti tulajdonságaival győz meg. Ezenfelül gyártása is rendkívüli mértékben fenntartható.

A TENCEL® szál anyaga cellulóz, melyet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából nyertek ki. A TENCEL® zárt termelési körben kerül gyártásra. Így biztos lehetsz benne, hogy a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműk nem csak környezetbarátak, de viseletük is kellemes.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.