Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 3 2019
Felmosó vízpermetező funkcióval

Felmosó vízpermetező funkcióval

Ez a felmosó a keskeny fejnek és a 180°-ban forgatható csuklónak köszönhetően a szekrény alatt és a legeldugottabb sarokban is elfér. Különösen kényelmes: a nyélbe épített víztartály révén a víz és a tisztítószer közvetlenül a padlóra permetezhető - egy kis nyomáskiejtés a nyélre, a finom permet pedig máris benedvesíti a felületet. Környezetbarát és praktikus A két hozzátartozó mikroszálas padlótiszító huzat környezetbarát módon tisztít, hiszen kevés tisztítószerre és vízre van szükségük. Tépőzárakkal rögzíthetők a felmosófejre, könnyen levehetők, kimoshatók és újrafelhasználhatók. A nyél három olyan részből áll, amelyek könnyen összeszerelhetők.
7 995 Ft
7 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.