Schließen

Feltöltődés a kertben & erkélyen

Kültéri bútorok & kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

Pihentető kényelem

Lounge bútorok a kertbe & a teraszra

 
 
  
  
  
  
     
  
   
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
  • Kültéri dohányzóasztal
48 995Ft
44 995Ft
 
Sajnos már elfogyott

Egész napos jókedv

Ötletek a tökéletes kinti időtöltéshez

Ebéd a szabadban

Étkezőasztalok, székek & kiegészítők

Nyugodt pillanatok az erkélyen & a kertben

Napernyők, pavilonok & kiegészítők

Ötletek a kedvenc hobbijához

Eszközök & kiegészítők kertészkedéshez

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.