Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 28 2018
Fém függőpolc

Fali polc kosarakkal

Különösen kényelmesen végezhető a munka a konyhában vagy a spájzban, ha a hozzávalók vagy a kiegészítők könnyen hozzáférhetően és áttekinthetően állnak rendelkezésre. Ez a fémből készült fali polc három kosarával rengeteg tárolóhelyet biztosít, az öt kampójára pedig például konyhai segédeszközök akaszthatók - a filigrán, matt fekete fémkerettel ellátott polc a nappaliban is használható dekorációs felületként. A polc egyszerűen rögzíthető a falra, a két kis függőkosár pedig, a nagyhoz hasonlóan, tetszés szerint elhelyezhető a polcon.
14 995 Ft
14 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2018  Tárolási tippek & ötletek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek