Schließen

Fenntartható mindennapok

Ötletek a tudatos életvitelhez

Kedvenceink a kollekcióból

Frissen csomagolva & tárolva

Termékek a fenntarthatóbb környezetért

A naponta keletkező

hulladék mennyisége
többször felhasználható termékekkel csökkenthető

A bambuszt tartalmazó törlőkendők tökéletes segítőtársként szolgálnak. Nemcsak rendkívül strapabírók, hanem moshatók is, ezáltal pedig újrafelhasználhatók.

A bambuszból készült tárolódoboz is fenntartható. Ebben pl. az olajat, az ecetet vagy a fűszereket tárolhatja a konyhában.

Környezetbarát divat

Ruhák kicsiknek & nagyoknak

  
   
  
   
   
   
   
 

Fenntartható viseletek

Ruhák apának & fiának

 
   
 
    

Az én fenntartható mindennapjaim

Eszközök & kellékek a tudatos életmódhoz

Gondoljon ma a holnapra: a fenntarthatóság egyre fontosabbá, új kollekciónknak köszönhetően pedig napról napra egyszerűbbé válik.
Kollekciónkban található ruháink és ágyneműink olyan pamutból készültek, amely 100%-ban ökológiai gazdálkodásból származik.
Konyhai eszközeink, fürdőszobai kiegészítőink esetében is egyértelműen az időtálló anyagok mellett tesszük le voksunkat.

Lubickolás & kikapcsolódás

Fürdőszobai kiegészítők fenntartható anyagokból

    

Újdonság cukornádból

A színes játékpoharak szórakoztató játékként szolgálnak és egy innovatív, fenntartható anyag számos előnyös tulajdonságával rendelkeznek: a Braskem’s I’m greenTM polipropilént cukornádból nyerik. Ezáltal a műanyag fosszilis nyersanyagok - pl. kőolaj - nélkül készül és újrahasznosítható.
  
 
Szappan bőrradírozó tasakkal

Több rejlik benne, mint gondolná!

A természetes anyagokból álló szappan jól habzik és hulladékmentes módon felhasználható. A mosható és újrafelhasználható pamut-lenvászon zsákocska mindemellett pompás bőrradírozó hatásról, ezáltal ápolt bőrről gondoskodik.
Megnézem

Kényelem biopamutból

Ágyneműk & fehérneműk

Tudatos lakberendezés

FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából készült bútorok

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.