Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Jó érzést biztosító virágos szettek

  
Női pizsama, ujjatlan, virágos
Kellemesen puha, kevert pamut-Lenzing Viscose® anyag
4 995 Ft Quickshop
 
Női jersey szabadidőnadrág
Kellemesen puha, kevert pamut-viszkóz anyag
3 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
Női pizsama, hosszú
Kellemesen puha pamut-Lenzing Viscose® anyag
5 695 Ft 4 495 Ft Quickshop
 
Női jersey szabadidőnadrág, világoskék
Puha, kevert pamut-Lenzing Modal® anyag
3 795 Ft Quickshop
 
Női pizsama, fehér-szürke mintás
Szövött nadrág lágy esésű Lenzing Viscose® anyagból
4 995 Ft Quickshop
 
Női pizsama, mintás
Kellemesen puha, kevert pamut-viszkóz anyag
5 495 Ft Quickshop
 
Női hosszú pizsama, világoskék
Puha, kevert pamut Lenzing Viscose® anyag
5 995 Ft Quickshop
 
Női trikó, csipkerátéttel, szürke
V-nyakkivágás puha csipkerátéttel
2 495 Ft Quickshop
 
Női trikó, törtfehér
Finoman bordázott, puha pamut-sztreccs anyag
2 295 Ft Quickshop
 
5 női zokni szettben
Kényelmes szegély – nem vág be
2 495 Ft Quickshop
 
5 női zokni szettben
Sajnos már elfogyott
5 női zokni szettben
Puha, kevert pamutanyag
2 295 Ft

Flower Power lányoknak

Mickey és a fenntarthatóság találkozása

Könnyű nyári szettek

Felelős termelésből származó gyerekruhák

Fenntartható ruhák férfiaknak

Fenntartható anyagokból készült bútorok

Fenntartható ágyneműk

A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
KÍMÉLI AZ EMBERT ÉS A KÖRNYEZETET
A bőr egy különlegesen jó minőségű és strapabíró anyag. A termékben így sokáig lelheted örömödet. Bőrtermékeink cserzése krómmentesen történik. Ezzel egyfelől elkerülhető a környezet króm általi terhelése, másfelől az anyag egészségügyi kockázatai is kizárhatók mind a termelési országokban, mind számodra.