Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 50 2018
Fényterápiás lámpa, nagy

Fényterápiás lámpa, nagy

Sok fényt visz a sötét időszakba A téli hónapokban tapasztalható napfényhiány kiegyensúlyozatlanságot, nyomott hanglatot, erőtlenséget és letargikus állapotokat idézhet elő. Ennek a fényterápiás lámpának köszönhetően gombnyomásra kel fel a Nap - méghozzá minden egyes nap. A vibrálás- és UV-mentes fény körülbelül 10.000 lux fényerejű. A lámpa mintegy 24,5 cm átmérőjű megvilágítási felülettel rendelkezik, valamint különösen fényes és egyenletes megvilágítást biztosít, így gyakorlatilag fürödhet a fényben. A lámpa az energiatakarékos LED-technológia révén azonnal kellemes fényt ad. A fényterápiás lámpa tanúsítvánnyal rendelkező gyógyászati segédeszköz.
25 995 Ft
25 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek