Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 46 2017
Fényvisszaverő mellény futófénnyel

Fényvisszaverő mellény futófénnyel

A futófénnyel készült fényvisszaverő mellény rendkívül hasznos edzőtársként szolgál! A LED-ekkel ellátott kiegészítő futás, séta vagy kocogás közben megvilágítja az utat a sötétben, így akár a fejlámpát is helyettesítheti. A nagy fényvisszaverő felület jobb láthatóságot biztosít. Így az esti kutyasétáltatás során is könnyen észrevehetővé teszi a gazdit. A csípőöv bősége igény szerint állítható és ezt is fényvisszaverő csíkokkal látták el. Mellény funkcionális részletekkel Állítható elülső fény - optimálisan beállítható világítási szög Különösen erős LED-fény elöl 2 állítható világítási fokozattal: 70 és 40 lumen Vörös hátsó LED-fény 3 világítási móddal: világos, csökkentett fényerejű, villogó - optimális láthatóságot biztosít Külön bekacsolható elülső és hátsó fény Levehető lámpák - a mellény lámpák nélkül is használható A csúszásgátló belső anyagnak köszönhetően optimálisan illeszkedik Hosszú élettartamot biztosító lítium-polimer akkumulátorral és micro USB Y-kábellel két lámpa egyidejű feltöltéséhez


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.