Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 7 2018
Férfi 2 az 1-ben kabát, kék

Férfi 2 az 1-ben kabát, kék

Nem számít, hogy éppen tavaszias, őszies vagy csípős az idő - ez a kivehető steppelt mellénnyel ellátott, átalakítható kabát mindig kellő meleget biztosít. Mindkét ruhadarab egyenes szabású, kényelemes állógallérral rendelkezik és ideális az átmeneti időben. Divatos és sokoldalú A kétutas cipzárral ellátott kabát egy belső zsebbel, valamint négy olyan rávarrt, zsebfedős zsebbel rendelkezik, amelyek patentgombbal zárhatók. Az alsó zsebeken ezen kívül oldalsó nyílás is található. A gombos, fedett szegély megakadályozza, hogy a szél átjusson a cipzáron. A gombos mellényt oldalsó, bevágott zsebekkel is ellátták.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 7/2018  Alapdarabok tavaszra

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.