Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 13 2017
Férfi automata karóra, bőrszíjas

Férfi automata karóra, fekete bőrszíjjal

Érdeklődő pillantások! Ez az automata karóra szabad rálátást biztosít az óraszerkezetre, mivel a hátlapot üvegbetéttel látták el. Az óra kijelzi a dátumot és a hét napjait, valamint 5 bar nyomásig vízálló. A ház, a korona, a gombok és a zár nemesacélból, az óraüveg pedig karcálló ásvány üvegből készült. Automata óraszerkezettel Mindig használatra kész: ez a mutatós bőr óraszíjjal ellátott matt-fényes hatású férfi karóra automata óraszerkezetének köszönhetően elem nélkül működik. Strukturált számlap lumineszkáló mutatókkal Az automata karóra számlapja különleges szerkezetű. A lumineszkáló mutatóknak köszönhetően a pontos idő sötétben is leolvasható.
26 995 Ft
26 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.