Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
Férfi automata karóra, modern

Férfi automata karóra, modern

Különleges pillanatokról gondoskodik. Ez a klasszikus pilótaóra stílusú karóra üvegbetétes aljának köszönhetően szabad rálátást enged az óraszerkezetre. Az óra oldalsó elhelyezésű másodperckijelzővel rendelkezik, valamint 5 bar nyomásig vízálló. A ház nemesacélból készült, az üvegbetét pedig karcálló ásványi üvegből áll. A lumineszkáló betétes óra- és percmutatónak, valamint indexeknek köszönhetően a pontos idő sötétben is leolvasható. Automata szerkezettel Bármikor bevetésre kész: ez a krómmentesen cserzett bőrből készült óraszíjjal ellátott férfi óra automata szerkezetének köszönhetően elem nélkül működik.
26 995 Ft
26 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.