Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2017
Férfi funkcionális aláöltözet sporthoz

Férfi funkcionális aláöltözet sporthoz

Aláöltözet a téli sportok szerelmeseinek Ez a 3-as aktivitási fokkal és 1-es melegségi fokkal rendelkező, sportoláshoz tervezett funkcionális aláöltözet megbízható edzőtársként szolgál. A nedvességelvezető anyag sportolás után hamar megszárad. A különösen lapos varrással ellátott, lélegző hurkolt anyag kellően szabad mozgást és tökéletes illeszkedést biztosít. A funkcionális aláöltözet belső oldala a kellemes és meleg viselet érdekében puhán bolyhozott - ideális téli edzéshez. A jégeralsót lapos, gumis derékrésszel és sliccel látták el.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.