Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 40 2016
Férfi ing, világoskék kockás

Férfi ing, világoskék kockás

Igényes kidolgozású részletek A kényelmes szabású, hosszú ujjú, egyenes törzzsel, klasszikus kent gallérral, rávarrt mellzsebbel és enyhén lekerekített alsó szegéllyel készült ing különlegessége elsősorban kidolgozásában rejlik. A gallért és állítható bőségű mandzsettákat oxford-szövetből készült kontrasztszínű rátéttel látták el. Az easy care kidolgozás révén könnyen kezelhető és vasalható Az ehhez hasonló könnyen kezelhető és vasalható ingekből sohasem lehet elég! Az easy care kidolgozással, tiszta pamutból készült kockás ing egyszerű és karakteres megjelenésű.
6 495 Ft
6 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek