Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Férfi kasmír pulóver, kék
Sajnos már elfogyott

Férfi kasmír pulóver, kék

25 995 Ft -30% - Az Ön megtakarítása 8 000 Ft
17 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Különösen puha és meleg
  • Formára kötött, ezért tökéletesen áll
  • Szabásvonal: normál

Férfi kasmír pulóver, kék

Megrendelési szám: 74722

Minden férfi gardróbjába kell egy kasmírpulóver - ha pedig egyszer viselt már ilyet, tudni fogja, miért. A kasmír nem véletlenül tartozik a világ legértékesebb anyagai közé. Semmihez sem foghatóan puha, könnyű - közben pedig különösen meleg is. Ez az elegáns-lezser pulóver e nemes anyag valamennyi természetes előnyével rendelkezik. A pulóver formára kötött, ezért tökéletesen áll, lazán követi a test vonalát, a derékrészen, az ujjvégen és a nyakkivágásnál pedig bordázott szegély található.

Szín:

Kék

Anyag:

100% kasmír

Méret:

Teljes hossz kb. 74 cm

Kasmír

Rendkívül puha és különösen könnyű: ezek az előnyös tulajdonságok jellemzik leginkább ezt a meleg, természetes anyagot. A körültekintő begyűjtés és feldolgozás teszi a kasmírt exkluzív nyersanyaggá. Ehhez a kasmírkecske kifésült aljszőrzetét használják fel. Minél finomabb, hosszabb és magasabb az aljszőrzet aránya, annál értékesebb a kasmírfonal. Az anyagnak a fonal szerkezete kölcsönöz páratlan puhaságot és fényt. A kétszálas kidolgozású kasmír még értékesebb. A kasmírgyapjú finomabb, mint a báránygyapjú és a világ egyik legértékesebb természetes gyapjúszálának számít - ezért kollekciónkhoz 100%-ban használjuk fel ezt a meleg, természetes anyagot.

Kasmírral kapcsolatos kezelési utasítás

A kasmírkecskék finom szálai felépítésüket tekintve az emberi hajra hasonlítanak. Az alábbi kezelési utasítások arról gondoskodnak, hogy az adott kasmírtermék hosszú évekig megőrizze eleganciáját.

Kézi mosás

Javasoljuk, hogy a kasmírterméket kézmeleg, kissé hideg vízben, kímélő mosószerrel mossa. Ügyeljen rá, hogy a termék ne ázzon sokáig a vízben. Ezt követően a ruhát teljes egészében öblítse ki langyos vízben, majd a kasmírterméket helyezze egy száraz törölközőre oly módon, hogy óvatosan formára lehessen igazítani. Ezután összegöngyölheti a törölközőt, így a felesleges víz könnyen kipréselhető belőle.
A kasmírt sohasem szabad fűtőtestre vagy napra tenni. Ezen kívül száradás céljából sohase akassza a kasmírterméket vállfára, ha csak a pulóver nem túl rövid és ezért szeretné azt meghosszabbítani.

Vasalás

A kasmírtermékeket száradás után át kell gőzölni egy gőzölős vasalóval. Ennek során a ruharabot igazítsa formára és néhány percig tartsa rajta a vasalót. A kasmírtermékeket fektetve, ideális esetben zsákban, ruhásszekrényben érdemes tárolni, mivel felakasztva elvesztheti formáját
Viselés előtt ajánlott egy éjszakára friss levegőn „felakasztani”. A szellőzés révén a szálak kiegyenesednek és a kasmírtermék jó puhává válik.

Normálisnak mondható, ha kis mértékben csomók keletkeznének a pulóveren. Ezek szöszeltávolító hengerrel, ill. csomagoláshoz használt ragasztószalaggal könnyedén eltávolíthatók. A szöszök és csomók kézzel is egyszerűen leszedegethetők.

További kezelési utasítások:

Ez esetben a fő szabály a következő: mossa ki legkésőbb a negyedik használat után, egyéb esetben egyszerűen egy éjszakán át szellőztesse át alaposan! A viselések között ajánlatos az anyagot 24 órán át pihentetni. Kasmírtermékek esetében az ideális az, ha "hideg" kézi mosás programot választ. A ruhadarabot fordítsa ki, a dobot csak félig töltse meg és alacsony fordulatszámon centrifugázzon. Aki a kézi mosást részesíti előnyben, használjon hideg vizet és ügyeljen rá, hogy a ruhadarab ne ázzon sokáig a vízben. Közben többször öblítse ki hideg vízben, és ne csavarja ki, hanem a nedves, óvatosan kinyomkodott ruhadarabot tekerje bele egy törölközőbe, majd végül szárítsa meg.

Kezelés

Fehérítés

Ne fehérítse

Szárítás

Ne szárítsa szárítógépben, dobban

Vasalás

Legfeljebb 110°C-os hőmérsékletű vasalótalppal vasalja

Vegytisztítás

Ne alkalmazzon száraztisztítást!

Kézi mosás legfeljebb 40°C-on

További kezelési utasítások:

Gyapjúmosószerrel mossa
Kézzel mossa
Mosás után igazítsa formára
Fektetve szárítsa

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

74722

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.

Vásárlói értékelés

5,0-t 5 csillagból
1 Vásárlónk ajánlja ezt a terméket
A legjobb árú kasmírpulcsi
Rita S.-tól/-től 2018.01.09.-án/-én
Igazi ölelgetni való szuper puhus pulcsi. Nagyszerű! Egyetlen fekete pont, hogy csak online rendelhető, ezért egyik üzletben semvolt készleten, és az üzletbe sem hozzák ki másnapra, csak egy hét alatt...
0 Vásárlónk találta hasznosnak ezt a termékértékelést.
Hasznosnak találta ezt a vásárlói véleményt?
Igen