Schließen
Férfi kendők & Sálak

Férfi kendők & Sálak

néhány darab kapható
  • Férfi bőrkesztyű, barna
Külső oldala nubukbőr, alsó oldala sima bőr
8 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Férfi kesztyű okostelefonhoz
Vezetőképes rátéttel az hüvelyk- és mutatóujjnál
2 495Ft
Gyorsnézet
  • Férfi kesztyű érintőképernyőkhöz
Vezetőképes rátét a hüvelyk- és a mutatóujjaknál
2 995Ft
1 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Férfi kesztyű, barkácsoláshoz
Barkácsolók és hobbikertészek számára
2 995Ft
Gyorsnézet
  • Férfi kötött sapka
Puha, meleg polárbetéttel
2 295Ft
1 995Ft
Gyorsnézet
  • Férfi siltes sapka, kék
Meleg nyírt gyapjúval és könnyű steppelt béléssel
3 995Ft
3 295Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Férfi flanel sál, kockás
A bolyhozott felület révén puha és kellemes viselet
3 495Ft
2 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
  • Férfi gyűrt sál, kockás
Szövött pamutanyag
3 495Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
1 2  

Kendők és sálak férfiaknak – stílusos és praktikus kiegészítők

A férfiaknak készült különféle kendők és sálak nemcsak mint meleget biztosító ruhadarabok mutatnak jól. Divatos kiegészítőként öltözéke fókuszpontjául is szolgálhatnak, melynek köszönhetően megjelenése stílusosan elegáns vagy lezser hatású lehet. Fedezze fel a Tchibo stílusos férfisáljait és –kendőit – a meleg kötött sáltól a könnyű, pamut kendőig. Tippjeink segítségével találja meg új kedvencét!

Férfisálak és -kendők az egyedi stílusért

Finom, meleg téli sálak

Amikor odakint hidegre fordul az idő, a finom, meleg téli sál a férfiak ruhatárának elengedhetetlen kellékévé lép elő. A bőr számára kellemes érzetet biztosító anyag a kasmírgyapjú, ami ráadásul kiválóan melegít is. Ennek a természetes anyagnak további előnye, hogy hőkiegyenlítő hatással bír. Ennek köszönhetően egy férfi kasmírsál sok nedvességet tud felvenni anélkül, hogy nedves érzetet keltene. A téli sálak szintén nagyon kedvelt anyaga a puha polár. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és nedvesség-kiegyenlítő hatása van.

Hogyan viselje a kendőt divatosan?

Attól függően, hogyan köti meg a kendőt, megjelenése lehet elegáns vagy lezser. Különleges, divatos hatású például, ha a kendőt nyakkendő módjára megkötve viseli. Gyorsan és egyszerűen kész a lezser megjelenés, ha a kendőt többször, lazán a nyaka köré tekeri, a végeket pedig betűri a kendő alá. De, ha még divatosabb hatást szeretne elérni, akkor csak az egyik végét tűrje be.

Mire ügyeljen kendő vagy sál vásárlásakor?

Design

Férfisálak és kendők rengetegféle mintával kaphatók. A kockás kendők és sálak pl. divatos klasszikusok, csakúgy, mint az egyszínű kendők visszafogott kék vagy szürke árnyalatokban. Míg az egyszínű kiegészítők rendkívül sokoldalúan és elegánsan kombinálhatók, addig a mintás kendők különösen az egyszerű, egyszínű összeállításokat dobják fel. Egy finom, visszafogott férfikendő általában elegáns kiegészítő ingekhez, míg egy színes gyapjúsál lezserséget csempész a megjelenésbe.

Könnyű kezelhetőség

Egy könnyen kezelhető kendő vagy sál nagyobb örömet jelent a hétköznapokban. A biopamutból készült kendőket nemcsak kellemes viselni, de gond nélkül moshatók mosógépben 30-40 fokon. A polár anyagból készült sálak ellenben alacsony hőfokon, legfeljebb 30 fokon moshatók, kímélő programon. Ez az anyag azonban nem szereti az öblítőt. Többnyire elegendő, ha kiszellőzteti a friss levegőn.

Minőségi garanciánk férfisálakra és -kendőkre

A Tchibo online áruházában vásárolt férfikendők és -sálak esetében garantált a minőségi anyag és a divatos design. A TCM („Tchibo Certified Merchandise“) jelölés ezt a különleges minőségi elvárást jelzi. A „Cashmere” jelölés is egy kiváló minőségű, természetes terméket fémjelez.