Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 13 2017
Férfi matt és fényes nemesacél karóra

Férfi matt és fényes nemesacél karóra

Egy klasszikus kiegészítő olyan férfiak számára, akik lépést tartanak az idővel. Ez a kiváló minőségű férfi karóra megbízható kvarc óraszerkezettel rendelkezik. Az óraüveg karcálló ásványi üvegből áll. Ezt egészíti ki még egy koronavédővel ellátott forgatható lünetta, egy különleges, sugaras csiszolatú számlap, valamint lumineszkáló mutatók és óralap-beosztás - tökéletes ajándék igényes férfiak számára. A nemesacél karóra kényelmesen, pillangós zárral készült. 5 bar nyomásig vízhatlan Az órára akár a víz is ráfröccsenhet, nem lesz tőle a baja. Korlátozott ideig 5 bar nyomásnak is ellenáll (ez 50 méter vízoszlopnak felel meg).
12 995 Ft
12 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.