Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 47 2016
Férfi mechanikus karóra

Férfi mechanikus karóra

Exkluzív minőség: svájci óraszerkezettel Ez az exkluzív férfi óra a legmagasabb igényeknek is megfelel. A tükörfényes ház belsejében a »Vintage Venus 180« svájci óraszerkezet gondoskodik a tökéletes pontosságról. Klasszikus módon, kézzel felhúzható. Aston Martin alkatrészekkel A fekete számlap egy Aston Martin DB5-ös modell karosszériaelemeiből készült. A számlapon található „Chassis No.“ arra a megfelelően hozzárendelt tanúsítványra utal, amely a modell/autóalkatrész származását igazolja. Kiváló minőségű dizájn – elegáns részletek A felső oldalon található óraüveg olyan karcálló, domború zafírüvegből áll, amely kemény és törésálló. A karcálló ásványi üvegből készült betét alja szabad rálátást biztosít a mindig tökéletesen pontosan működő óraszerkezetre. A karórát elegáns bőr óraszíjjal látták el.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.