Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 15 2018
Férfi nemesacél kronográf

Férfi nemesacél kronográf

Sportos és elegáns Ez a nemesacél kronográf kvarcszerkezettel rendelkezik, klasszikus-elegáns dizájnjával pedig kiegészítőként minden öltözékhez illik. A karcálló ásványi üveg alatt lumineszkáló mutatók jelzik a dátumot, az órákat, a perceket, valamint a másodperceket. Sokoldalú mérőeszköz A másodperc- és percszámlálóval rendelkező stopperfunkció segítségével bármely alkalom során megmérhető az idő ezzel a karórával - például sportolás vagy főzés közben. Ezen kívül a házgyűrűt olyan tachométer skálával is ellátták, amely egyszerűvé teszi a sebesség kiszámítását. Az erős, matt szálcsiszolt nemesacél óraszíj igény szerint rövidíthető.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.