Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2016
Férfi profi funkcionális aláöltözet, fekete

Férfi profi funkcionális aláöltözet

Az innovatív Outlast® mikrokapszulás technológia optimális hőszabályozást biztosít, a kevésbé aktívabb fázisokban megakadályozza a test lehűlését, a sportolás során nyújtott csúcsteljesítmény során pedig a test túlmelegedését. Az enyhén melegítő aláöltözet mindemellett lélegző és nedvességelvezető a DryActive Plus kidolgozásnak köszönhetően. Optimálisan kellemes viselet A profi funkcionális aláöltözet oldalvarrások nélkül készült és kényelmesen hordható bármely motorosruha alatt. A testhez igazodó, belekötött zónák optimális nedvességelvezetést garantálnak.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.