Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 52 2016
Férfi steppelt dzseki, zöld

Férfi steppelt dzseki, zöld

Mindenki szekrényébe kell egy ilyen könnyű kabát, amely valóban melegen tart. Az optimális hőszigetelést biztosító rendkívül könnyű köztes réteg még alacsonyabb hőmérséklet esetén is jó melegen tart. A magasan záródó gallér védelmet nyújt a szél ellen, a 2 cipzáras, bevágott zsebben pedig jól elférnek az apróbb dolgok. A steppelt dzseki külső anyaga a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén víz- és szennyeződéstaszító. A "Zip me" elv A steppelt dzseki cipzárakkal készült, ezért tetszés szerint bővíthető. Ha hidegebbre fordul az idő, csak cipzárazza bele a funkcionális túradzsekibe - és máris kész a téli dzseki!
9 495 Ft
9 495 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.