Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Férfi szabadidőing, kék, kiskockás

Férfi szabadidőing, kiskockás

Az ilyen ingből sohasem lehet elég. Az enyhén karcsúsított szabású szabadidőing a stílusos megjelenés garanciája. Kiváló minőségű kidolgozással készült férfi ing Az igényes kidolgozású ing gallérjának és mandzsettának belső oldalát kontrasztszínű Oxford-szegéllyel látták el. A ruhadarabon mindemellett minden olyan megtalálható, amellyel egy divatos férfi ingeknek rendelkeznie kell: legombolható gallér, mellzseb és állítható bőségű mandzsetták. A kockás ing a tökéletes illeszkedés érdekében enyhén lekerekített alsó szegéllyel és külön szabott hátrésszel készült.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.