Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Férfias lazaság

Fehérneműk & pizsamák férfiaknak

A férfiaknak összeállított új fehérnemű és szabadidőruha kollekciónkban nem csak klasszikus fehér, kék és szürke árnyalatú, hanem visszafogott grafikus mintával díszített darabokat is talál. Mindemellett ökológiai gazdálkodásból származó pamuttal készültek. Szinte kár is csak a ruha alatt viselni őket!

Kedvenceink a kollekcióból

Kényelmesebb már nem is lehetne

Stílusos összeállítások

Stílusos klasszikusok a ruha alá

  
Sajnos már elfogyott
 
   
  
   
   
  
 
  
 
néhány darab kapható

Testápoló termékek férfiaknak

 
 
Sajnos már elfogyott
  
 
néhány darab kapható
 
Sajnos már elfogyott
 
néhány darab kapható
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.