Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2018
Fiókos pelenkázó komód, textil nélkül

Fiókos pelenkázó komód, textil nélkül

Pelenkázás közben különösen fontos, hogy minden könnyen hozzáférhető legyen - ez pedig ennek a Nordic bútorcsaládból származó pelenkázóasztalnak az esetében pont így van. Minden kéznél van A pelenkázóasztal három teljes kihúzású és különösen magas falakkal ellátott fiókkal rendelkezik annak érdekében, hogy a tárolóhelyet optimálisan ki lehessen használni. Az önbehúzó egyszerű és halk becsukást tesz lehetővé. Ezen kívül az asztal oldalán két tömör tölgyfából készült akasztó is található, amelyek például az átöltöztetést könnyíti meg, a három nyitott tárolófelület a különböző kellékek tárolására szolgál, valamint egy külön tárolóhely is található a pelenkázórész mellett. 2 az 1-ben - komódként is használható Az asztal olyan pelenkázórátéttel is rendelkezik, amely minden kereskedelmi forgalomban kapható kb. 81 x 74 cm méretű pelenkázómatrachoz illik. A rátéten nincsenek látható csavarok és bármikor eltávolítható - így az asztal ruhásszekrényként is használható. A tömör tölgyfából készült tartószerkezettel és fogantyúkkal ellátott asztal kiváló minőségű kidolgozással, valamint olyan strapabíró és ütésálló műanyagélekkel készült, amelyek különösen tartóssá teszik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 3/2018  Új bútortrend otthonába

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.