Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 6 2018
Fiókos tálaló konzol, fehér

Fiókos tálaló konzol, fehér

Ez az ütésálló, strapabíró műanyagélekkel ellátott fiókos tálaló konzol vidéki stílusú termékcsaládunk tagja. Keretes frontos két kicsi és egy nagy fiókkal, valamint matt szálcsiszolt fémből álló fogantyúkkal rendelkezik. A fedlap profilozott. A MADE IN GERMANY tálaló konzol sarokdúcos kialakítású. Tálaló konzol 3 fiókkal és nagy tárolófelülettel A nagy nyitott tárolófelületnek és a három fióknak köszönhetően mindennek megvan a maga helye. A teljes kihúzású fémcsúszók a tárolóhely optimális kihasználását teszik lehetővé.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.