Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2017
Fitneszkarika számláló funkcióval

Fitneszkarika számláló funkcióval

Összeilleszthető hullahopp karika A közkedvelt hullahopp karika továbbfejlesztett változata. Ez a fitneszkarika kijelzi az elégetett kalóriát és méri az edzésre fordított időt. Nyolc elemből áll, egyszerűen összeilleszthető, ha pedig éppen nincs rá szükség, helytakarékosan tárolható. Sokoldalú társ az edzésben A karika edzi a has-, hát-, comb- és farizmokat. A hullahopp karikával végzett rendszeres edzés javítja a testtartást, fejleszti a ritmusérzéket, a koordinációt és a hajlékonyságot, ezáltal a fogyásban is segít. Egy gyakorlatok leírását tartalmazó poszter is tartozik hozzá.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 3/2017  Fitnesz & Jóga

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.