Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 6 2018
Fóliahegesztő készülék

Fóliahegesztő készülék

Ennek a konyhai segédeszköznek a használatával a lehető legegyszerűbb módon tarthatja frissen az élelmiszereket: a kompakt vákuumozó készülék a megtöltött frissentartó zacskóból kiszívja a levegőt és vákuumot hoz létre. Így nem csak tovább maradnak frissek, hanem könnyebben is lefagyaszthatók az élelmiszerek. Vákuumozásra a kíméletes sous vide főzési eljárás előkészületei során is szükség van. Használata egyszerű A nagy teljesítményű dugattyús vákuumszivattyú egyszerűen, gombnyomásra szívja ki a levegőt bármely kereskedelmi forgalomban kapható vákuumtasakból, ezután széles hegesztési varrattal zárja le a tasakot. Mivel a vezeték a készülék aljában tárolható, a fóliahegesztő tetszés szerint elhelyezhető a konyhában.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.