Schließen

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

Annak érdekében, hogy a járvány elterjedtsége minimalizálható legyen, az egyént terhelő óvintézkedések mellett a kereskedelmi forgalmazókra is fokozott felelősség hárul, amelynek keretében szükségszerű bizonyos korlátozások bevezetése, illetve kialakult kereskedelmi és egyéb gyakorlatok átmeneti módosítása.

Bízunk abban, hogy a jelenlegi rendkívüli helyzet rövid időn belül véget ér és a lehető legkevesebb elszenvedett kellemetlenséggel és áldozattal mielőbb visszatérhetünk a korlátozásoktól mentes mindennapokhoz.

A Tchibo Csapata
Nagy örömünkre szolgál, hogy 2020.05.18-tól minden üzletünk teljes nyitvatartással van nyitva.

Szeretettel várjuk Önöket a frissen őrölt Tchibo kávé illatával, és vadonatúj választékunkkal, melyből önmaga, szerettei és otthona részére is találhat inspirációt.

Néhány fontos információ:
- Kávébárunk is nyitva tart, azonban csak elvitelre van lehetőség kávét, üdítőt vásárolni.
(sütemény vásárlásra, fogyasztásra sajnos nincsen lehetőség)
- A használt Cafissimo kapszulákat vissza lehet hozni az üzleteinkbe.
- Kecskeméten, Győrben, Pécsen és Budapesten is az üzleteinkben teljes nyitvatartási időben várjuk Önöket!
- Üzleteinkre nem vonatkozik a 09.00-12.00 közötti vásárlási időkorlát.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a „Click & Collect”, azaz a webáruházból az üzletbe való rendelés és annak Tchibo üzletben való átvétele egyelőre nem lehetséges.

Továbbá 2020. március 17-től Tchibo üzleteinkben illetve webáruházunkban megvásárolt termékeket az eredeti 30 naphoz képest, 90 napig cserélhetik ki, illetve küldhetik vissza.

A járványügyi helyzet változásával fenntartjuk a jogot, hogy ezeket az intézkedéseket felülvizsgáljuk és módosítsuk.

Az Önök és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében legyenek kedvesek az alábbi utasításokat betartani:
- Az üzletekben védőmaszk használata kötelező.
- Egyszerre maximum 5 vásárló tartózkodhat egy üzletben.
- Amennyiben lehetséges, fizessenek bankkártyával.
- Tartsanak egymástól 1,5 méter távolságot.

Üzleteinket folyamatosan fertőtlenítjük!

Köszönettel,
az Ön Tchibo csapata
Tovább az üzletkeresőhöz
A koronavírus megfékezése miatti úgy döntöttünk, hogy a 2020. március 17. és 2020. május 31. között a Tchibo üzleteiben, illetve webáruházában megvásárolt termékeit az eredeti 30 naphoz képest, 90 napig cserélhetik ki, illetve küldhetik vissza.

2020.06.01-től visszatérünk az eredeti üzletszabályzatunkhoz: A Tchibo 30 napos elállási jogot biztosít termékeire a Tchibo üzleteiben, illetve webáruházban történt vásárlás esetén.

A járványügyi helyzet változásával fenntartjuk magunknak a jogot, hogy ezeket az intézkedéseket felülvizsgáljuk és módosítsuk.

Webáruházunkból továbbra is ingyen házhoz szállítjuk rendeléseit.

Amennyiben Tchibo termékkel kapcsolatban reklamálni szeretne, de az pillanatnyilag nem lehetséges, nincs ok aggodalomra. Ha a jelenlegi helyzet miatt csak a jótállási vagy garanciális idő lejártát követően nyílik lehetősége reklamációját eljuttatni hozzánk, munkatársaink megfelelő megoldást fognak találni erre a problémára.
A jelenlegi helyzetben a Tchibo webáruház megrendeléseinek kiszállítása több időt vehet igénybe.
A kiszállítás ideje jelenleg: ~5-7 munkanap.

Megértésüket köszönjük.
Felhívjuk figyelmét arra, hogy a „Click & Collect”, azaz a webáruházból az üzletbe való rendelés és annak Tchibo üzletben való átvétele egyelőre nem lehetséges.

Webáruházunkból továbbra is ingyen házhoz szállítjuk rendeléseit.

A különleges helyzetre való tekintettel személyre szabott hírleveles ajánlataink (pl. Szülinapi hírlevél) beválthatósági idejét meghosszabbítottuk.

Ez alapján az adott hírlevélben kapott online kedvezménykód, illetve üzletekben felhasználható vonalkód beváltható marad 2020.06.30.-ig. Akik még ettől eltérő beválthatósági dátummal kaptak ilyen jellegű hírleveles kedvezményt, és az apróbetűben a lejárati dátumuk 2020.03.11. és 2020.06.30. közöttre esik, szintén fel tudják használni a kapott kódokat a meghosszabbított határidőig.
Figyelemmel kísérjük a koronavírus-helyzet alakulását, és a szolgáltatásainkat vagy üzleteink újranyitását érintő fejleményekről azonnal tájékoztatni fogjuk.

Szívből kívánjuk Önnek és szeretteinek, hogy maradjanak egészségesek, és reméljük, hogy mihamarabb rendelkezésére állunk a megszokott személyes kiszolgálással üzleteinkben is.

Együtt sikerülni fog!