Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 5 2017
Forgatható tükrös szekrény

Forgatható tükrös szekrény

Kényelmesen használható és helytakarékos Ez a forgatható tükrös szekrény egy különleges segítőtárs a fürdőszobában. Az egy-egy krómozott korláttal ellátott négy behelyezhető polclap elegendő helyet biztosít a fürdőszobai kiegészítők számára. A szekrény polclapjai kicsúszás ellen biztosítottak. Különösen szép kidolgozás Különösen szép megjelenést biztosít a tükrös hátfal és az L-alakban szegélyezett korpusz. A fürdőszobai tükrösszekrény fúrás segítségével pozicionált vasalatai (pántok stb.) maximális stabilitásról gondoskodnak. A terméket szétszerelve szállítjuk, a készlet szerelési anyagot és útmutatót is tartalmaz.
15 995 Ft
15 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 5/2017  LEÁRAZÁS ÚJRATÖLTVE

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Fürdőszobai fiókos szekrény

Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
29 995 Ft Quickshop

Fürdőszobai fiókos komód

Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
56 995 Ft Quickshop

Fürdőszobai fali polc, fehér, zöld

Zöldre lakkozott üvegfront
22 995 Ft 17 995 Ft Quickshop