Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 39 2017
Forrólevegős olajsütő

Fritőz

Ez a kompakt konyhagép a forrólevegős sütő, a grillsütő és az olajsütő praktikus kombinációja. A hagyományos olajsütőkhöz képest sokkal kevesebb zsiradékra van szükség, mégis ropogós fogások készíthetők. A "Cool Touch" felület nevéhez méltóan nem forrósodik át és a szagképződés is örvendetesen elenyésző. Funkcionális részletek Zsírszegény sütés vagy grillezés forró levegővel Kivehető, tapadásmentes és mosogatógépben tisztítható betétek Hőmérsékleti tartomány max. 200 °C-ig Beállítható hőmérséklet és idő, max. 60 percre beállítható időzítő A sütési idő lejártát követően hangjelzést ad és automatikusan kikapcsol


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.