Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 50 2017
Főzőkanál hőmérővel

Főzőkanál hőmérővel

Végre egy olyan kanál, amely főzés közben gondolkodik: az akasztóval ellátott praktikus konyhai segédeszköz olyan kiváló minőségű, rugalmas szilikonrátéttel rendelkezik, amellyel keverőkanálként éppúgy használható, mint például lapátként. Ez a főzőkanál azonban annak a beépített hőmérőnek köszönheti különlegességét, amely keverés közben méri a hőmérsékletet - ezért az olyan kényes ételek, mint bébikása, lekvár vagy folyékony csokoládé, hajszálpontosan a recept szerint készíthetők el. Az LC-kijelzőről leolvasható az aktuális és a kívánt hőmérséklet. Hússütéshez is használható hőmérő A rátét levehető, így hússütéskor klasszikus hőmérőként is használható - csak szúrja be a nemesacél mérőpálcát legfeljebb tíz centiméter mélyen a húsba és készítse el az ételt a szokásos módon. Amint a sült elérte a kívánt hőmérsékletet, a hőmérő hangjelzést ad. A hőmérséklet-kijelző Celsiusról Fahrenheitre átkapcsolható, valamint 0 és +250 °C között mér.
3 995 Ft
3 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.