Schließen

Frissítő énidő

Szépségápolási eszközök & kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

A szépségápolási rutinhoz

Kiegészítők az ápolt & ragyogó megjelenéshez

 
 
 
néhány darab kapható
  
  
  
  
Sajnos már elfogyott
    
 
  • Szemhéjfesték-paletta
Lágy, selymes csillogással
1 995Ft
Gyorsnézet
  
   
 
   
Sajnos már elfogyott
 
 
néhány darab kapható
 
Sajnos már elfogyott
 
néhány darab kapható
  
Sajnos már elfogyott
  
 
 

Praktikus segítőtársak

Eszközök & kiegészítők testápoláshoz

A gyönyörű hajtincsekért

Fésűk & hajformázó eszközök

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.