Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2018
Fritőz

Fritőz

Ez a forrólevegős fritőz a forrólevegős sütő, grillsütő és fritőz praktikus kombinációja. A kompakt konyhagép ideálisan alkalmas zsírszegény grillezéshez vagy sütéshez, ám az olajban történő hagyományos sütéshez képest jelentősen kevesebb zsiradékra van szükség és kevesebb szag keletkezik. Sokoldalú és kényelmes A sokoldalú konyhai segédeszköz nyolc olyan előre beállított programmal rendelkezik, amelyek révén akár azonnal elkezdődhet a sütés-főzés. Ez a fritőz a klasszikus fagyasztott sült krumpli vagy krokett elkészítésén kívül kiválóan alkalmas az olyan házi finomságok elkészítéséhez is, mint a húsgolyók, zsemlék, kenyerek vagy lepények. A készülék nagy űrtartalma lehetővé teszi, hogy akár öt adat krumplit süthessen meg egyszerre. A betétek kivehetők és tapadásmentes bevonatúak, a szilikon talpak pedig kellő stabilitásról gondoskodnak. Funkcionális részletek Ételkészítés forró levegővel a nagy sebességű konvekciós technológiának köszönhetően LC-kijelző kb. 4,5 x 3,5 cm Digitális kijelző Max. 200 °C-ig beállítható hőmérsékletszabályozás Cool touch felület Túlmelegedés elleni védelemmel


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.