Schließen

Függőlámpa, fa

27 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Szabályozható fényerejű LED-es izzóval: 10 watt, 806 lumen, melegfehér kibocsátott szín
  • Jutazsinóros lámpaernyő
  • 1,2 m hosszú fehér textilkábel - magassága állítható
  • E27 foglalat

Függőlámpa, fa

Megrendelési szám 118864
Melegfehér fénye kellemes légkörről gondoskodik - maga a lámpa szép, természetes látványt nyújt: ez a függőlámpa valódi jutából készült ernyővel rendelkezik, visszafogott stílusával pedig modern és antik lakberendezési stílusokhoz egyaránt illik. Kábelének hossza állítható, így a mennyezeti lámpa mindig kellő magasságban elhelyezhető. Az E27 foglalatú fényforrás szabályozható fényerejű LED-es izzójának intenzitása szabályozható - alkalomtól és a kívánt fényhatástól függően. A szükséges szerelési anyagot is mellékeljük a lámpához.

Szín

Natúrszínű és fehér lámpaernyő
Fehér dísztető és kábel

Anyag

Fém, juta lámpaernyő
Fém dísztető
Textil kábel

Méretek

Lámpaernyő Ø kb. 41 cm, magasság kb. 25 cm
Dísztető Ø kb. 9 cm, magasság kb. 9 cm
Kábel hossz kb. 120 cm

Tartalom / tartozékok

Szabályozható fényerejű LED-es izzóval, szerelési anyaggal és használati útmutatóval

Teljesítmény

10 watt

További termékinformációk letöltése

Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

118864

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.