Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 46 2017
Fülhallgató Swarovski kristályokkal

Fülhallgató Swarovski kristályokkal

Ez a fülhallgató nem csak erőteljes hangzásának köszönhetően ragyogó: Swarovski kristályok és kiváló minőségű alumíniumelemek díszítik, így igazi ékszer a fülek számára. A valamennyi kereskedelmi forgalomban kapható okostelefonhoz és MP3-lejátszóhoz alkalmas fülhallgató telefon headsetként is használható. A hívásfogadási gomb és a hangerőszabályozó a kábelen található. A három különböző méretű, cserélhető szilikon fülbetétnek köszönhetően optimálisan illeszkedik. A fejhallgatót kábeltörés elleni védelemmel és 3,5 mm-es derékszögű jack dugós csatlakozóval is ellátták.
3 495 Ft
3 495 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.