Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 47 2016
Funkcionális futózokni, kék

Funkcionális futózokni, fehér-kék

Rendkívül kényelmes viselet kifejezetten futók számára Mivel a futók különleges igényeket támasztanak, ezért ezeket a sportzoknikat olyan speciális kötött részekkel látták el, amelyek a lábközép résznek nagyobb stabilitást kölcsönöznek. A lábujjaknál lévő, egyedülállóan lapos varrás és a puha, 1x1-es bordázott szegély megakadályozza, hogy a zoknik az edzés során nyomjanak, míg a megerősített orrhegy és sarok még erősebb igénybevétel esetén is hosszabb élettartamról gondoskodik. Funkcionális anyagkeverék A TACTEL® szálakkal készült funkcionális anyagkeverék kellemesen bőrbaráttá, strapabíróvá és lélegzővé teszi ezeket a zoknikat. Az elasztán nagyobb rugalmasságot, tökéletes illeszkedést és formatartósságot biztosít.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.