Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2017
Funkcionális termozokni gyapjúval

Funkcionális termozokni gyapjúval

Gyapjasan meleg! A termo funkcionális zokni meleg gyapjútartalmának köszönhetően kellően meleg viseletet biztosít. Dupla, bordázott szegéllyel, talpán pedig belekötött méretmegjelöléssel készült. Rendkívül kényelmes viselet A zokni a jellemzően terhelésnek és nyomásnak kitett helyeken megerősített, így nem dörzsöl és nem nyom. A zokniszár és a talp frottírszerkezettel rendelkezik. A nedvesség- és hőmérséklet-szabályozó tulajdonságok maximálisan kényelmes viseletet biztosít. Egyedülállóan lapos varrás a lábujjaknál Az innovatív gyártástechnika segítségével különösen lapos varrással látják el a kiváló minőségű zoknikat a lábujjaknál, így az nem nyom és nem dörzsöl.
1 595 Ft
1 595 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.