Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 5 2017
Fürdőkádra helyezhető tálca

Fürdőkádra helyezhető tálca

Az ellazító fürdőzésért Ez a praktikus tálca tökéletessé teszi a fürdőszobában eltöltött időt! Minden olyan elfér rajta, ami a feltöltődést még szebbé teszi, például illatos fürdőszobai kellékek, egy jó könyv, egy pohár bor és gyertyák. A fürdőkádbetét lakkozott fából készült és olyan csúszásgátló kitámasztó felületekkel látták el, amely megvédi a kád peremét a megkarcolódástól. Fabútort a fürdőszobába? Természetesen! Ennek a fürdőszobabútor családnak minden faeleme valódi fából készült. A bútorok a színtelen lakkal készült bevonat révén ellenállnak a nedvességnek, így nedves ruhával letörölhetők és könnyen tisztíthatók.
4 495 Ft
4 495Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 5/2017  LEÁRAZÁS ÚJRATÖLTVE

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek