Fürdőruha kisokos:
hogy jól mutasson bikiniben, fürdőruhában, stb.

Az égen süt a nap, és barnára süti a bőrét. A hűvös víz csodás türkizkékje hívogat. Ön pedig tökéletes bikinijében a habok közé veti magát! Teljesen mindegy, hogy kis vagy nagy mellbőség, keskeny vagy ívelt csípő, vagy kis pocak: fürdőruha kisokosunk megmutatja Önnek, milyen szabások, részletek és színek hangsúlyozzák legjobban az Ön előnyeit. Így megtalálhatja azt a bikinit vagy fürdőruhát, melyben gondtalanul élvezheti a meleg napokat.
Fürdőruhák kis mellbőséghez

Fürdőruhák kis mellbőséghez

A kis mellbőség tökéletesen alkalmas bikini viselésére. A nyakba kötős bikinik, valamint a háromszög felsőrészek különösen szépen emelik ki a karcsú felsőtestet. És a pánt nélküli bandázs-felső is előnyös választás. Ha mellbőségét szeretné optikailag nagyobbnak láttatni, akkor csaljon egy kosárméretet egy push-up bikinivel vagy fürdőruhával. De figyelem: ahhoz, hogy a push-up hatás megfelelően érvényesüljön, a felsőrésznek tökéletesen kell illeszkednie, és semmi esetre sem lehet túl nagy. A színes felsőrészek világos színekben vagy nagy, feltűnő mintákkal szintén nagyobbnak láttatják a kis melleket. Ez a hatás még erősíthető a dekoltázson levő fodrokkal, berakásokkal és ráncolásokkal.
Fürdőruhák nagy mellbőséghez

Fürdőruhák nagy mellbőséghez

Nagy mellbőség esetén jobb, ha nem pánt nélküli bikinit vagy háromszög felsőrészt választ. Fürdéskor vagy a strandon tett séta közben ugyanis a mellnek tartásra és megfelelő támasztékra van szüksége. Szép alakot varázsolnak a széles pántokkal, széles középső merevítővel és széles hátpánttal, valamint a merevítőkkel és előformázott kosarakkal ellátott fürdőruhák vagy bikini felsőrészek. Ha puhább viseletet szeretne, akkor a puha kosaras fürdőruha egy nagyon jó alternatíva. Ahhoz, hogy a hullámzásban vagy a három méteres trambulinról való ugrás közben is minden a helyén maradjon, a megkötős helyett alkalmasabbak a csatos modellek. Aki szeretné melleit optikailag kisebbnek láttatni, válasszon sötét színű, apró mintás felsőrészeket.

Fürdőruhák keskeny csípőhöz

Ha keskeny a csípője, azt a megfelelő bikinivel vagy fürdőruhával hangsúlyozhatja és ugyanakkor kicsit íveltebbnek láttathatja: állítsa a csípőrészt feltűnő mintákkal, élénk színekkel, hímzésekkel vagy applikációkkal strandruházata középpontjába. Széles, vagy magasra szabott lábkivágású alsórésszel csípője íveltebbnek fog látszani. A vízszintes csíkok, az oldalsó megkötők és az olyan apró részletek, mint az öv vagy ráncolás szintén optikailag szélesítik a csípőt. Ha ugyanakkor a széles vállakról szeretné elterelni a figyelmet, felül inkább sötét és nem feltűnő színeket, valamint nyakba akasztós fazont válasszon. Ha azonban vállai is keskenyek, és testfelépítése inkább egyenes, akkor itt is nyugodtan használhat élénk színeket, mintákat és részleteket, hogy csípőjét jobban kiemelje.
Fürdőruhák keskeny csípőhöz

Fürdőruhák széles csípőhöz

A kerek csípő nagyon nőies, és a domborulatokat helyezi a megjelenés előterébe. Az arányok kiegyenlítéséhez, és a harmonikus vonalak megteremtéséhez a fürdőruha kiválasztása során fontos a helyes színválasztás: a sötét, kevésbé feltűnő színű bikini alsót kombinálja egy élénk mintájú felsőrésszel – a legjobb, ha még játékos részletekkel, pl. fodrokkal, masnikkal vagy ráncolással is társítva –, vagy válasszon egy hasonló színátmenetet mutató fürdőruhát. A magasra szabott lábkivágás pedig hosszabbnak láttatja a lábat, optikailag kiegyenlítve ezzel az erős combot. Nem ajánlott viszont a széles vagy nagyon picire szabott alsó. Ha csípőjét, például a strandon tett séta közben szeretné diszkréten elrejteni, akkor egy szellős kendő megfelelően takar és még szép is. De ne csípőmagasságban kösse meg, hanem inkább a derekán.
Fürdőruhák széles csípőhöz
Fürdőruhák kis pocak esetén

Fürdőruhák kis pocak esetén

Kis pocak esetén hasa laposnak láttatható a derékmagasságig szabott, 50-es éveket idéző bikinikkel. De kipróbálhatja a tankinit is: ezeknél a modelleknél a felsőrész a csípőig ér, és valamivel lazább, így jobban takar. Fürdőruhákkal is jól lehet trükközni: a pillantások eltereléséről ügyesen elhelyezett részletekkel gondoskodhat. Erre kiválóan alkalmas például a hasrészen kis ráncolásokkal díszített fürdőruha – ez a struktúra ugyanis eltereli a figyelmet az alatta megbúvó kis párnácskákról. A sötétebb színárnyalatoktól a has ugyancsak laposabbnak tűnik. Ez akkor a leghatásosabb, ha a csípő oldalsó része világosabb színű. Egy további megoldás, ha a tekinteteket a mellbőségére irányítja – például egy hangsúlyos színű mellrésszel vagy egy mély dekoltázzsal.
Fürdőruha egyenes derék esetén

Fürdőruha egyenes derék esetén

Ha alakja inkább kislányos vagy sportos, és dereka egyenes, akkor a megfelelő fürdőruhával gömbölyded formákat varázsolhat, így derekát karcsúbbnak és határozottabbnak mutathatja. A varázsszó ebben az esetben: vízszintes csíkok. Válasszon például csíkos bikinit vagy egy retró stílusú modellt, melynél a felsőrész és a magasra szabott alsó között csak derekának egy keskeny sávja látszik ki, közvetlenül a mell alatt. Így feneke és mellbősége teltebbnek, dereka ellenben karcsúbbnak fog tűnni. Jó alternatívát jelenthet egy olyan fürdőruha, melyen a mell alatt egy öv, vagy egyetlen, körbefutó csík található. A színes anyag és a sötét derékrész fokozza a hatást. Szintén erős hatás érhető el a homokóra alakban hangsúlyos színű oldalsó résszel.

Fedezze fel a Tchibo fürdőruha divat előnyeit!

Aktuális fürdőruhák a Tchibo-tól
melyek szép alakot varázsolnak:

tchibo.hu

Divatos ruhák hölgyeknek strandra, tengerpartra és medencéhez - most a Tchibo-nál!

További fürdőruha divat a Tchibo-tól

Divatos ruhák hölgyeknek strandra, tengerpartra és medencéhez - most a Tchibo-nál!

Fedezzen fel még több fürdőruhát a Tchibo-nál

Rendeljen most,
hogy végre indulhasson a nyár:

néhány darab kapható
Női sport fürdőruha, sötétkék/kék
9 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Női fürdőruha, alakformáló, kék
11 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
Női fürdőruha, piros
10 995Ft
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
-51 %
Női lábujjas papucs, sötétkék/narancspiros
3 495Ft
1 695Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Női sport fürdőruha, sötétkék/pink
6 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Sport fürdőruha
8 995Ft
 
Elérhető:
 
-20 %
Női sport bikinialsó, kék
3 495Ft
2 795Ft
 
Elérhető: