Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 42 2016
Fürdőszobai alacsony szekrény

Fürdőszobai alacsony szekrény

Ez a fürdőszobaszekrény dekoratív tárolóhelyet biztosít a falon. A szekrény fadekorral készült, L-alakú korpusszal és lézerrel vágott élekkel rendelkezik. A front matt fehér színű. A vonzó megjelenést egy takarólemez teszi tökéletessé. Négy nyomásra nyíló fiók szolgál a fürdőszobai kiegészítők tárolására, amelyek így gyorsan kéznél vannak. Egyszerűen falra szerelhető A szekrény egy három dimenzióban állítható fali foglalat segítségével felfüggeszthető. Valamennyi vasalat (talpak, pántok stb.) furattal pozicionált és stabilitást biztosít. A terméket szétszerelt állapotban szállítjuk, a készlethez szerelési anyag és útmutató is tartozik.
32 995 Ft
32 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Bútor kiárusítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Fürdőszobai fiókos komód

Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
56 995 Ft Quickshop

Fürdőszobai fiókos szekrény

Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
29 995 Ft Quickshop

Fürdőszobai gurulós tároló szekrény

Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
39 995 Ft Quickshop